Kënga Magjike, ja nga e mori kostumin Ardit Gjebrea

Sonte është nata finale e Këngës Magjike, e për këtë duhej një kostum i veçantë edhe për themeluesin dhe prezantuesin Ardit Gjebrea. Por nga e mori kostumin Gjebrea.
Është rrobaqepësi i njohur Altin Mici ai i cili është kujdesur për veshjen e Ardit Gjebreas.